Het leek mijn man en mij leuk om voor onze zoon een nieuw bed te kopen voor zijn verjaardag, omdat hij voor het eerst een vriendinnetje had. Daarom was ik opzoek gegaan naar matras 140 x 200 cm op het internet. Al gauw kwam ik op een webshop uit die ze verkocht voor een hele goed prijs. Het leek ons erg leuk als het nieuwe vriendinnetje van onze zoon af en toe kon blijven slapen. Het was natuurlijk niet zo leuk voor hen als zij dan niet bij elkaar konden liggen. Mijn man weet dat het erg belangrijk is dat het product waar jij op ligt goed ondersteund is. Hij is namelijk slaap coach van beroep. Toen hij thuis kwam van zijn werk, vroeg ik of hij mee wilde kijken. De webshop bood namelijk vier verschillende varianten aan en ik wist niet welke het beste zou zijn.

Matrassen 140 x 200 cm

Een leuk verjaardagscadeau

Toen mijn man en ik samen naar de matrassen in de maat  140 x 200 cm keken die aangeboden werden op de webwinkel die ik had gevonden, lazen wij alle productbeschrijvingen goed door. Er was er een van schuim die speciaal voor kinderen en tieners was. Wij twijfelde eerst of wij die moesten nemen, maar omdat onze zoon over een paar jaar volwassen wordt leek ons dat geen goede keuze. Uiteindelijk besloten wij dat de versie met de binnenvering het beste zou zijn. Die ventileerde goed, waardoor jij het niet te warm zou krijgen in de nacht. Wij bestelde het verjaardagscadeau voor onze zoon direct.

Comments are closed.

Post Navigation