clearomizersDe afgelopen jaren heb ik hartstikke veel gerookt. Ik was echt verslaafd en hoopte stiekem op een uitvinding. Op een uitvinding waarbij je wel gewoon kon roken, maar dat het niet zo schadelijk zou zijn. Gelukkig is die uitvinding afgelopen jaar gekomen. De E-Smoker is voor iedere roker een enorme voorruitgang. Het is veel minder schadelijk en ook financieel bespaar je enorm veel geld. Het is daarom ook zeker een aanrader om ze te gaan bestellen. Het enigste wat je moet doen is hem af en toe vullen en opladen. Het smaak iets anders dan gewone sigaretten, maar je went eraan. Als je het niet doorzet stap je zo weer over naar gewone sigaretten, dus zet door!

Het is een voordelige aanschaffing. ego-batterijen1

Toen ik hem ging bestellen stond ik er versteld van hoe voordelig hij was. Ik had verwacht dat hij vele malen duurder zou zijn. Ik heb er toen ook gelijk een besteld en binnen een dag had ik hem al binnen. Ze hebben dus een uitstekende service. Ook de mensen die er werken zijn zeer professioneel en staan je graag te woord. Ze geven je tips en advies waar nodig, zodat jij je favoriete smaak krijgt. Wacht niet langer en neem snel een kijkje op de website en bestel een E-Smoker. Je kan ook bij het bedrijf langsgaan. 

ego-queen

Comments are closed.

Post Navigation