Mijn motor is, zoals de meeste van jullie weten, erg belangrijk voor mij. Ik onderhoud hem zeer grondig en ben vaak onderweg op de motor. Ook mijn kledingkast hangt vol met motorkleding en accessoires voor op de motor. Helaas heb ik vorige week een ongeluk gehad. Een automobilist keek niet goed in zijn spiegels en reed mijn weghelft op. Hierdoor moest ik extreem hard remmen en uitwijken en kwam ik te vallen. Gelukkig heb ik, dankzij mijn veilige motoroutfit, geen ernstige verwondingen. Helaas heeft mijn motor een paar flinke deuken en ook mijn motorkleding moet vervangen worden. Gelukkig krijg ik dit vergoed omdat de schuld niet bij mij ligt. Ik ga dus ook zeker niet bij de pakken neer zitten. Mijn motor staat al bij de garage en wordt gerepareerd. Als het goed is kan ik deze overmorgen weer ophalen. Online ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe motorjas, motorbroek en een nieuwe motorhelm.

Online motorkleding bestellen

Omdat ik een hekel heb aan winkelen ga ik liever online op zoek naar goede spullen. Via een vriend kwam ik op de webshop van motorkledincenter.nl terecht. Een handige webwinkel met veel motorkleding, motorhelmen en andere accessoires. Ik ben echt fan van het merk Alpinestars en heb een goede motorjas en motorbroek van dit merk gevonden. Daarnaast heb ik een vette Shark motorhelm besteld.  Ik verwacht mijn pakketje morgen binnen en ben erg benieuwd hoe alles zit. Mijn complimenten voor de goede service. Telefonisch heb ik contact gehad met het bedrijf omdat ik wat vragen had over de helm. Ik ben erg goed geholpen en het personeel is vriendelijk en weet veel van de producten af. De verzending is gratis en ook kun je de spullen binnen veertien dagen retourneren of omruilen. Dat vind ik prettig bij een online bestelling omdat je niet weet of alles goed zit! Dit weekend ga ik alweer de weg op met een paar vrienden, dus ik hoop op lekker weer. Ga jij nog iets leuks doen dit weekend?

shark-speed-r-motorhelm

Comments are closed.

Post Navigation