bizzixHet artikel van vandaag schrijf ik namens mijn nichtje. Zij doet momenteel een Bachelor opleiding communicatie. Je kunt je dus voorstellen dat zij erg veel moet presenteren en achter haar computer zit. Onlangs zat zij op school in de schol en viel haar Macbook uit. Allereerst dacht zij dat haar laptop helemaal kapot of beschadigt was. Toen zij naar de IT-afdeling ging bij haar op school, bleek dat alleen de accu kapot was. Dit was dan ook goed nieuws voor haar. NU was ze in ieder geval niet al haar bestanden kwijt. Iets wat voor een student een echte nachtmerrie is. Vooral ook omdat zij nog al laks is met het maken van een back-up. Omdat zij een student is had zij niet het geld om een accu te kopen van het merk Apple zelf. Zoals jullie zelf ook weten zijn Apple producten nog prijzig, vandaar dat zij op zoek ging naar aan alternatief. Zo vroeg zij in haar klas of er al eens mensen Apple accessoires gekocht hadden van een ander merk. Zo zei een student dat ze de site Bizzix eens moest bezoeken. Zo gezegd, zo gedaan eenmaal thuis ging ze naar de site. Zelf ben ik hier inmiddels ook heen gegaan en wat ik daar gezien heb, bevalt mij erg goed. Ik heb zelf geen Macbook maar wel een iPhone. Ik heb hier zelf dus ook gelijk een nieuwe oplader gehaald. Die oude van mij had zijn beste tijd inmiddels ook wel gehad.

macbook accu

Deze webshop is een topper

Apple kabelMaar terug naar de kern van dit artikel. Omdat mijn nichtje haar laptop de volgende dag natuurlijk weer nodig had, moest zij de bestelling snel hebben. Gelukkig werd die de volgende dag dan ook geleverd. Op deze manier kreeg zij dus geen achterstand op school en kon ze gewoon weer aantekeningen maken op haar laptop. Mijn nichtje en ik zijn het er dus allebei over eens dat bizzix.nl een echte topper is!

Comments are closed.

Post Navigation