logoHallo allemaal, leuk dat jullie er weer zijn. Ik heb vandaag hopelijk weer een leuk verhaal voor jullie. Ook heb ik een goede tip met betrekking tot de inrichting van de tuin. Ik was laatst bij een vriendin die net de verbouwing van haar huis achter de rug had. Ze was nu bezig met de inrichting van haar tuin. Door het weghalen van een paar grote bomen in de hoek van haar tuin, ontstond daar een grote lege ruimte. Zij had besloten daar een grote lounge set neer te zetten. Loungeset Outlet bij Global Source Asia was de firma waarbij ze dit gekocht hadden. Een van de redenen waarom zij voor deze firma gekozen hebben is dat wanneer jij de loungeset gevonden hebt, je zelf kan bepalen in welke materiaalsoort je het wilt. Naast de keuze van materiaalsoort heb je ook nog enkele opties qua kleur vertelde ze mij. Door hun enthousiasme en wat ik met eigen ogen gezien heb is dit de reden waarom ik dit met jullie deel. Omdat het die middag lekker weer was hebben we heerlijk ontspannend op de lounge set gezeten. Ik moet zeggen dat het heel comfortabel zat en met de parasol die zij ook besteld hadden via Global Source Asia zaten we lekker in de schaduw. Omdat ik benieuwd was naar wat zij nog meer te bieden hebben, ben ik zelf naar hun website gegaan.

Loungeset_GSA4578

Wat heeft GSA nog meer

GSA_haard_cocoon_table_rond_z_1-copyLoungeset Outlet bij Global Source Asia hebben ook nog lounge dining en lounge bars. Ook hebben ze verschillende legbedden, hier was voor razend enthousiast over. Verder hebben zij ook nog mooie tuinmeubelen zoals hangmatten, vuurkorven en heaters. Het is eigenlijk te veel om op te noemen. Ik raad jullie dan ook aan om gewoon eens een kijkje te nemen op globalsourceasia.eu. Zo kun je de zomer ook tegemoet met een goed gevoel.

 

Comments are closed.

Post Navigation