Hi allemaal! Zoals ik in een eerdere post vertelde ben ik onlangs afgestudeerd als HBO verpleegkundige aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb altijd verpleegkundige willen worden en heb ontzettend veel geleerd tijdens mijn opleiding. Ik ben super blij dat ik mijn diploma eindelijk in handen heb mogen nemen maar ga mijn studie stiekem toch wel een beetje missen. Gelukkig heb ik veel stage ervaring opgedaan en heb ik mede dankzij deze ervaring een baan gevonden als verpleegkundige in een ziekenhuis in Amsterdam. Officieel begin ik over twee weken maar ik heb afgelopen week al een paar dagen meegelopen om de gang van zaken te bekijken en een goede planning op te stellen.

Werkkleding en werkschoenen

Uiteraard hoort bij het werken in een ziekenhuis ook speciale werkkleding. Deze kleding krijg ik van het ziekenhuis zelf. Ook krijg ik standaard werkschoenen mee. Toch raden meerdere medewerkers aan zelf ook werkklompen aan te schaffen omdat dit, volgens hen, prettiger werkt.  Ik ben daarom online op zoek gegaan naar comfortabele en stevige werkklompen en kwam terecht bij Bowork.nl. Bowork heeft een ruim assortiment aan werkschoenen en werkklompen. Ze hebben ontzettend veel modellen, kleuren en merken. Ik ben op aanraden van mijn collega’s gegaan voor Sika klompen, de 101 Super Clog met een S3 normering. De klompen zijn zwart en de loopzool beschikt over een SRC normering. Dit is de hoogste normering op het gebied van antislip. Dit schijnt erg belangrijk te zijn omdat ziekenhuisvloeren vaak glad zijn. Sika geeft aan dat dit model erg comfortabel is dankzij het uitneembare voeten bed dat anatomisch gevormd is.

Mijn complimenten voor het online bestelproces. De bestelling kon ik makkelijk en snel online plaatsen. Omdat ik voor 16:00 uur bestelde, kreeg ik mijn pakketje al de volgende dag binnen. Daarnaast waren de verzendkosten gratis omdat ik boven de 75 euro heb besteld. Dat vind ik echt top service. Ik heb erg veel zin in mijn eerste officiële werkweek en kan niet wachten! Vinden jullie het leuk om na een aantal weken een update te krijgen over mijn ervaringen met het fulltime werkleven?

sika-sika-super-clog-101-werkklompen

Comments are closed.

Post Navigation