Je zoekt een nieuwe vloer die een lange tijd met je meegaat? Verdiep jezelf dan eens in de PVC Vloeren van Thuisin! Dit bedrijf beschikt namelijk over een ruim assortiment van diverse kleuren, soorten en maten. Bovendien zijn de kosten die zij hanteren een stuk lager dan dat ik het elders heb gezien!

Sinds een kleine drie weken zijn wij de trots eigenaren van onze nieuwe woning. De keuken hebben wij eruit gesloopt en vervangen voor een moderne look. De badkamer hebben wij geheel laten renoveren door een extern bedrijf. Vervolgens kwamen wij op het punt dat er nog geen vloer was uitgekozen! Dit vond ik erg lastig aangezien het meubilair nog niet aanwezig was in het huis. Wij moesten dan ook echt op de gok een vloer gaan kiezen. Gelukkig zijn wij terecht gekomen op de website van Thuisin!

De PVC Vloeren bekeken bij Thuisin

Op deze website zagen wij al een goede indicatie met hetgeen wat zij aanbieden. De kosten die zij hanteren is op basis van een offerte. Oftewel, wil jij een scherpe prijs weten hoeveel het kost? Dan is het verstandig om dit bedrijf langs te laten komen zodat zij een passende offerte kunnen opmaken. Hier hebben wij ook voor gekozen en nog geen dag later stonden zij al bij ons op de stoep.

De offerte werd opgemaakt en de PVC Vloeren konden wij bekijken. Uiteindelijk hebben wij de keuze kunnen maken en dit is vervolgens besteld. Zo stonden zij afgelopen week bij ons op de stoep mét de vloer om het te gaan leggen. Wat een geweldige en snelle service hanteren zij zeg!

Comments are closed.

Post Navigation