Er kunnen verschillende redenen zijn om voor bedrukte tape van Bedruktetapefabriek.nl te kiezen. Voor organisaties is het met bedrukte tape mogelijk om verpakkingen een persoonlijk tintje te geven! Kies bijvoorbeeld voor een bedrukking als “Bedankt voor je aankoop!” of “Tot een volgende keer?”. Ook is het mogelijk om een rol tape van het logo van je organisatie te voorzien, om direct te werken aan een verdere uitbreiding van je naamsbekendheid.

Niet alleen voor organisaties kan het bestellen van bedrukte tape interessant zijn. Ook voor particulieren kan het laten bedrukken van tape voordelen bieden. Om je cadeaus voortaan nog leuker in te kunnen pakken, kan het slim zijn om tape met een boodschap als “Gefeliciteerd van X!” te bedrukken. Zo kun je bij ieder cadeau een stukje tape op de verpakking plakken. Niet alleen origineler dan plakband, vaak ook een stuk steviger!

Mogelijkheden van Bedruktetapefabriek.nl

Bij Bedruktetapefabriek.nl zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos! Je bepaalt bij deze organisatie zelf hoeveel rollen tape je wilt laten voorzien van bedrukking. Voor het laten bezorgen van de rollen tape betaal je geen verzendkosten, ongeacht het aantal rollen wat je bestelt. Daarbij heb je bij deze organisatie de keuze uit verschillende materialen. Kies je bijvoorbeeld voor tape van PVC, of geef je de voorkeur aan tape van PP Acryl? Voordat de tape voor je bedrukt wordt, ontvang je altijd een eerste werktekening per mail. Zo krijg je vooraf een goed beeld van hoe de rollen met tape er uiteindelijk uit zullen komen te zien.

Comments are closed.

Post Navigation